Udlejning

Hos Dansk Industri Service kan du med fordel leje dit udstyr, vi har et stor udbud af mobile højtryksrensere i mange versioner til de forskellige opgaver som du kan blive stillet overfor, vi har mere end 30 års erfaring i levering af mobile højtryksanlæg fra den lille opgave og til den helt store, vi har den know how der skal til for, at du får den rigtige maskine til den rigtige pris til opgaven. 

Se vores udlejningsudstyr her

Se lejebetingelser her

Der er stor forskel på hvor højtryksanlægget skal anvendes, og hvor mange brugere der er, samt hvor meget højtryksanlægget skal køre. Og sidst men ikke mindst, hvad er forventningen til maskinens ydeevne og holdbarhed. Lad os rådgive dig i løsningen af din opgave, så finder vi den korrekte maskine til opgaven.

Når du lejer en maskine hos Dansk Industri Service, får du en driftssikker maskine der altid er fuldt serviceret inden levering/afhentning, når du afhenter din maskine, får du en grundig instruktion i brug af maskinen og dens udstyr, det sikrer at brugerfejl undgås.Hvis uheldet er ude og der under din opgave sker et nedbrud, sender vi omgående en teknikker og enten udføres reparationen på stedet eller hvis det skulle være en større reparation, får du en erstatningsmaskine leveret.

Dette vil sikre at du eller dine medarbejdere kan få løst opgaven hurtigt og indenfor den tidsramme der er lovet, det giver dig en tryghed og et professionelt setup.

Er du interesseret i at høre mere?
Klik her for at blive kontaktet

Bliv ringet op